La nostra petita història…

ekip va néixer l’any 2010, en plena crisi econòmica, amb l’objectiu de donar un servei integral com a estudi tècnic d’enginyeria i arquitectura. Principalment va focalitzar els seus esforços dins de dos sectors ben diferenciats: d’una banda el món dels esdeveniments i l’arquitectura efímera i, d’altra banda, el món de les obres i les activitats.

El naixement d’ ekip responia a la necessitat existent al mercat d’un servei personalitzat i de qualitat, un servei a mida del client i amb una implicació real en cadascun dels projectes desenvolupats. Aquesta necessitat unida a una filosofia de funcionament actual, basada en la suma de forces i el treball en equip dins d’un ambient còmode i engrescador, va fer que el projecte ekip es consolidés i creixés amb el pas dels anys.

Estem contents de saber que els nostres clients han confiat en nosaltres passats els anys i han prescrit de forma sincera i desinteressada els nostres serveis. Ells han estat el motiu i l’objectiu del nostre projecte i amb ells pretenem continuar creixent i enriquint-nos.

Avui, ekip representa un grup multidisciplinar format per enginyers de camins i civils, enginyers industrials, arquitectes i aparelladors. Preparats per tal d’afrontar qualsevol projecte de forma interna, a través del seu grup d’empreses ekipgrup o unint esforços amb la seva xarxa de col·laboradors establerta al llarg d’aquests anys.

Aquest any 2020, complirem la nostra primera dècada i això és motiu de celebració i actualització. Per aquest motiu estrenem pàgina web i noves instal·lacions. Us esperem com sempre amb il·lusió i empenta per tal de donar sortida als teus projectes. Gràcies per aquests 10 anys i pels que vindran.

Març 2020

Més informació

Si necessites més informació sobre els nostres serveis, no dubtis en contactar amb nosaltres.

CONTACTAR